CНормальні
Шоколад молочний Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком 300г

Шоколад молочний Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком 300г

Штрих-коди: 7622300134532

Ціни міста

Увійдіть в аккаунт, щоб подивитись ціни.

Увійти
navigate_before navigate_next

Rozetka

179 грн
22.04.2025 *

FOZZY

пр-т. Степана Бандери, 23
245.99 грн
(роздріб)
226.31 грн
(від 2 од.)
22.04.2025 *

NOVUS

б-р Миколи Міхновського (Дружби Народів), 16а
169 грн
22.04.2025 *

ЕКО маркет (zakaz.ua)

вул. Івана Огієнка, 15А
179 грн
(немає в наявності)
22.04.2025 *

Фора

Попудренка ул, 9-Г
244 грн
22.04.2025 *

Епіцентр

вул. Братиславська, 11
269 грн
22.04.2025 *

Епіцентр (онлайн)

247.9 грн
22.04.2025 *

АТБ

бул. Лесі Українки, буд. 5
244.5 грн
22.04.2025 *

Космос (zakaz.ua)

Оноре де Бальзака, 2А
316.6 грн
22.04.2025 *

Хім Опт

135 грн
22.04.2025 *

Сільпо ОНЛАЙН

129 грн
22.04.2025 *

Ашан ОНЛАЙН

244.9 грн
22.04.2025 *

Метро ОНЛАЙН

просп. Григоренка, 43
206.9 грн
(від 2 од.)
243.9 грн
(роздріб)
22.04.2025 *

NOVUS (zakaz.ua)

вул. Романа Шухевича, 2т
169 грн
22.04.2025 *

* - дата та місце проведення моніторингу

** - ціна може відрізнятися в залежності від адреси магазину

Країна, де зареєстрований штрих-код

Швейцарія

Склад:
  • Цукор, жир рослинний (пальмовий), какао-масло, молоко сухе знежирене, фундук обжарений цілий (8%), сироватка суха молочна, какао терте, сироп глюкозний, жир молочний, молоко згущене знежирене з цукром, агент вологоутримуючий (гліцерин), емульгатор (лецитин соєвий), сироп цукровий інвертний, сироп цукровий карамелізований, паста горіхова (фундук), ароматизатори, сіль кухонна.
Поживні властивості товару:
AНормальні BНормальні CНормальні DНормальні EНормальні
Е добавки дуже низька
Харчові Е-добавки:
Харчова цінність:

на 100 г

на 300 г*

% від норми

Енергетична цінність

2345 кДж/ 560 ккал

6720 кДж/ 1680 ккал

84%

Жири

36.5 г

109.5 г

183%

Вуглеводи

51.5 г

154.5 г

62%

Білки

5.9 г

17.7 г

20%

* - вага 1 одиниці (упаковки) продукту

Відгуки про Шоколад молочний Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком 300г

Немає відгуків
Додати відгук про Шоколад молочний Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком 300г
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+3

-2

2

0

Молочний шоколад Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком: насолода для найвибагливіших смаків!

Чому саме Milka?

Milka - це всесвітньо відомий бренд шоколаду, що славиться своєю ніжністю, молочністю та неймовірним смаком. Шоколад Milka виготовляється з високоякісних альпійських інгредієнтів, які гарантують неперевершену якість та неповторний смак.

Молочний шоколад Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком: ласкаво просимо до світу насолоди!

Цей шоколад - це справжній рай для любителів солодкого. Ніжний молочний шоколад поєднується з двома видами начинки: кремовою молочною та тягучою карамельною. Доповнюють цю смакову симфонію хрусткі обсмажені цілі фундуки. Кожен шматочок цього шоколаду - це вибух смаків та текстур, який подарує вам неперевершену насолоду.

Особливості шоколаду Milka:

Як насолодитися шоколадом Milka?

Цей шоколад можна насолоджуватися по-різному:

Рецепти з шоколадом Milka:

Шоколадний фондан з карамеллю та фундуком

Інгредієнти:

Інструкції:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть маслом 4 невеликі формочки для кексів.
  2. Розтопіть шоколад та вершкове масло на водяній бані.
  3. В окремій мисці збийте яйця з цукром до світлої та пухнастої маси.
  4. Додайте борошно та молоко, перемішайте до однорідності.
  5. Влийте шоколадну масу та перемішайте.
  6. Розділіть тісто між формочками та випікайте протягом 10-12 хвилин.
  7. Дайте фонданам трохи охолонути, потім переверніть їх на тарілки.
  8. Полийте фондани карамельним соусом та посипте подрібненими фундуками.

Насолоджуйтесь!

Шоколадне печиво з фундуком

Інгредієнти:

Інструкції:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментним папером.
  2. Розтопіть шоколад та вершкове масло на водяній бані.
  3. В окремій мисці збийте яйце з цукром до світлої та пухнастої маси.
  4. В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач, соду та сіль.
  5. Додайте до яєчної суміші шоколадну масу та перемішайте.
  6. Додайте сухі інгредієнти та перемішайте до однорідності.
  7. Додайте подрібнені фундуки та перемішайте.
  8. Викладіть тісто ложкою на деко, залишаючи проміжки між печивом.
  9. Випікайте протягом 10-12 хвилин.
  10. Дайте печиву охолонути на деко.

Насолоджуйтесь!

Інформація про алергени:

Цей шоколад містить молоко, сою та горіхи.

Інформація про зберігання:

Зберігайте шоколад у прохолодному сухому місці.