CНормальні
Шоколад молочний пористий Millennium м/у 85г
Товар має кэшбек

Шоколад молочний пористий Millennium м/у 85г

Штрих-коди: 4820240030744, 4820240030751

Ціни міста

Увійдіть в аккаунт, щоб подивитись ціни.

Увійти
navigate_before navigate_next

Rozetka

169 грн
(за 4 од. (немає в наявності))
42.25 грн
(за 1 од. (немає в наявності))
21.04.2025 *

MAUDAU

45 грн
21.04.2025 *

FOZZY

пр-т. Степана Бандери, 23
55.29 грн
(роздріб)
43.54 грн
(від 2 од.)
21.04.2025 *

ЕКО маркет (zakaz.ua)

вул. Івана Огієнка, 15А
58.79 грн
21.04.2025 *

Фора

Попудренка ул, 9-Г
52.6 грн
23.12.2024 *

Епіцентр (онлайн)

58.8 грн
21.04.2025 *

VARUS

вул. Миколи Бажана, 10А
35.9 грн
21.04.2025 *

Сільпо

вул. Басейна, 6
61.49 грн
21.04.2025 *

МегаМаркет

вул. Антоновича, 50
55.1 грн
(роздріб)
50.7 грн
(від 15 од.)
21.04.2025 *

UltraMarket (zakaz.ua)

вул. Глибочицька, буд. 44
58.5 грн
21.04.2025 *

Ашан ОНЛАЙН

38.9 грн
21.04.2025 *

Метро ОНЛАЙН

просп. Григоренка, 43
33.9 грн
(від 3 од.)
51.9 грн
(роздріб)
21.04.2025 *

Hotline

35.9 грн
(мінімальна ціна)
44.99 грн
(максимальна ціна)
21.04.2025 *

МегаМаркет (zakaz.ua)

вул. Вадима Гетьмана, 6
58.5 грн
21.04.2025 *

* - дата та місце проведення моніторингу

** - ціна може відрізнятися в залежності від адреси магазину

Країна, де зареєстрований штрих-код

Україна

Адреса виробництва

вул. Марії Кюрі, 5, м. Дніпро, Україна, 49010

Склад:
  • Цукор
  • какао-масло
  • молоко сухе незбиране
  • какао терте
  • суха молочна сироватка
  • молочний жир
  • емульгатор (соєвий лецитин )
  • сіль кухонна
  • ароматизатор ванілін
Поживні властивості товару:
AНормальні BНормальні CНормальні DНормальні EНормальні
Е добавки нульова небезпека
Харчові Е-добавки:
Харчова цінність:

на 100 г

на 90 г*

% від норми

Енергетична цінність

2278 кДж/ 544 ккал

1958.4 кДж/ 489.6 ккал

25%

Жири

34.3 г

30.87 г

52%

Вуглеводи

52.5 г

47.25 г

19%

Білки

6.4 г

5.76 г

7%

* - вага 1 одиниці (упаковки) продукту

Відгуки про Шоколад молочний пористий Millennium м/у 85г

Немає відгуків
Додати відгук про Шоколад молочний пористий Millennium м/у 85г
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+4

-1

1

0

Шоколад молочний пористий Millennium м/у 85г: ідеальне поєднання ніжності та повітряності

Millennium молочний шоколад пористий - це справжній шедевр кондитерського мистецтва, який потішить любителів ніжних та повітряних солодощів. Цей шоколад має особливу структуру: численні бульбашки роблять його легким та танучим у роті, даруючи незабутнє смакове задоволення.

Склад:

Переваги:

Можливі способи застосування:

Рецепти приготування з використанням шоколаду:

1. Шоколадний мус:

Приготування:

  1. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  2. Вершки збийте до стійких піків.
  3. Яйця збийте з цукром до пишної світлої маси.
  4. Акуратно введіть збиті вершки та яєчну масу в розтоплений шоколад.
  5. Додайте ванільний екстракт та перемішайте.
  6. Розлийте мус по креманках або високих склянках та поставте в холодильник на 2-3 години.

2. Шоколадні трюфелі:

Приготування:

  1. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  2. Вершки доведіть до кипіння, а потім зніміть з вогню.
  3. Додайте вершки до розтопленого шоколаду та перемішайте до однорідності.
  4. Додайте вершкове масло, какао-порошок та цукрову пудру.
  5. Перемішайте до однорідності та поставте в холодильник на 30 хвилин.
  6. З охолодженої маси скачайте кульки та обваляйте їх у какао-порошку або цукровій пудрі.

3. Шоколадний фондан:

Приготування:

  1. Шоколад та вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  2. Яйця збийте з цукром до пишної світлої маси.
  3. Борошно, какао-порошок та розпушувач змішайте в окремій мисці.
  4. Додайте сухі інгредієнти до яєчної маси та перемішайте.
  5. Додайте розтоплений шоколад та перемішайте до однорідності.
  6. Розлийте тісто по формочках для кексів або рамекінів.
  7. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 10-12 хвилин.

4. Шоколадний брауні:

Приготування:

  1. Шоколад та вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  2. Яйця збийте з цукром до пишної світлої маси.
  3. Борошно, розпушувач та сіль змішайте в окремій мисці.
  4. Додайте сухі інгредієнти до яєчної маси та перемішайте.
  5. Додайте розтоплений шоколад та перемішайте до однорідності.
  6. Вилийте тісто в прямокутну форму для випічки, застелену пергаментним папером.
  7. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 25-30 хвилин.

Зберігання:

Зберігайте шоколад Millennium молочний пористий в сухому прохолодному місці при температурі 18-20°C та відносній вологості повітря не більше 75%.

Підсумок:

Шоколад Millennium молочний пористий - це вишукані ласощі, які порадують вас ніжним смаком, повітряною структурою та високою якістю. Насолоджуйтесь цим шоколадом в будь-який час дня, використовуйте його для приготування смачних десертів або подаруйте близьким та друзям.